Împreună pentru Theoris!

Cancer – Leucemie acută limfoblastică – High Risk

Theoris Darya

Cancer la 1 an și 4 luni…

 

La numai 1 an și 4 luni, în urma unui simplu control medical pentru o banală răceală, am aflat că micuța noastră Theoris se confruntă cu o realitate pe care niciun părinte nu ar vrea să o audă: are cancer. Într-o clipă, viața noastră a fost zguduită, fiind confruntați cu un diagnostic devastator pentru ființa cea mai dragă nouă pe această lume.

Cum poți ajuta?

Donații importante, fără niciun cost personal!

Împreună suntem învingători!

Fii parte din lupta noastră, orice donație contează!

  • €9,583 Donați
  • 254 Donatori
  • €30,000 Necesar
€9,583 €30,000

„Copilul tău are cancer” – Cuvinte pe care niciun părinte nu ar trebui să le audă vreodată

A trecut un an de la aflarea diagnosticului, un an de când trăim cu acest gol în stomac, un gol care nu provine din foame, ci din teama și emoțiile copleșitoare ale acestei lupte. În fiecare zi, cuvântul “cancer” răsună în mintea noastră, iar durerea de a vedea un copil suferind pe un pat de spital este aproape insuportabilă. Ca părinți, ne simțim neputincioși, incapabili să alinăm suferința celui mai prețios lucru din viețile noastre.

Theoris Darya
theoris darya spital 1

Leucemie cu grad High Risk

Fetița noastră din păcate a fost încadrată în gradul “Risc Mare” al acestei boli, deoarece boala este mai rezistentă la acțiunea tratamentului iar în acest caz tratamentul o sa fie mai de durată decât în cazurile cu risc standard sau mediu iar pe de altă parte o să fie mult mai agresiv.

O boală care ar îngenunchea orice adult, Theoris rămâne neclintită, încadrată la “high risk” dar cu un spirit de “high hope”. În ciuda tratamentului agresiv, ea este mai puternică și mai curajoasă decât orice altceva.

theoris darya spital 1

Boala a recidivat, Theoris are nevoie de transplant

Planurile medicale s-au schimbat brutal, cancerul a recidivat in timpul tratamentului; Doctorii au oprit tratamentul prescris anterior și, după alte verificări, au decis să continue cu un alt tip de imunoterapie și chimioterapie, etape pregătitoare în vederea transplantului.

Ne lăsăm sufletele și speranțele în mâinile lui Dumnezeu. Să facă El minunile. Ne rugăm în fiecare zi și mai mult ca oricând, avem nevoie de gândurile bune și de forța care ne leagă pe noi ca oameni de Dumnezeu. Să fim uniți și să îi transmitem că o vrem pe Theoris sănătoasă, să își poată trăi viața ca un copil normal. Dacă Dumnezeu a decis că transplantul este soluția, îi urmăm calea.

poza77
Împreună suntem învingători!

Fii parte din lupta noastră, orice donație contează!

  • €9,583 Donați
  • 254 Donatori
  • €30,000 Necesar
€9,583 €30,000

Haideți alături de Theoris pe drumul vindecării

Ne exprimăm profunda noastră recunoștință față de toți cei care ne-au fost și continuă să ne fie alături în această călătorie neașteptată… am întâlnit atâția oameni minunați pe această cale.

Cu toate acestea, călătoria noastră nu s-a încheiat…încă avem nevoie de susținerea voastră și ne puteți ajuta cu un gând bun, o distribuire/share, o rugăciune pentru fetița noastră, o donație, orice credeți că ne aduce mai aproape de vindecarea lui Theoris.

Theoris, fetița noastră, încă nu vorbește, dar vă multumește și vă roagă din suflet să nu vă opriți din luptă, are nevoie de voi și de noi să fim uniți, să fim mai buni, mai înțelegători și mai aproape de ea!

Articole din Media / Presă

Galeria Inimilor Mari

Birnov Alex

10.07.2024

Ajutor trimis4 EUR

Balta Cosmin

10.07.2024

Ajutor trimis30 RON

(anonim)

10.07.2024

Ajutor trimis30 RON

Petre Marius Gabriel

10.07.2024

Ajutor trimis27 RON

(anonim)

10.07.2024

Ajutor trimis15 RON

Costan ȘTefan-Daniel

10.07.2024

Ajutor trimis30 RON

Tudorache Augustin

10.07.2024

Ajutor trimis10 RON

Gherlan Raluca

10.07.2024

Ajutor trimis50 RON

Teodoru Matei

10.07.2024

Ajutor trimis100 RON

BlăJan Larisa

10.07.2024

Ajutor trimis10 RON

Irina Aparaschivei

10.07.2024

Ajutor trimis5 EUR

(anonim)

10.07.2024

Ajutor trimis1 RON

Cine Suntem Noi?

Noi suntem Costin și Simona, părinți devotați și luptători, din inima României. Suntem binecuvântați cu doi copii extraordinari: Theoris, o fetiță de 2 ani cu un zâmbet care luminează orice cameră, și Yustin, un băiețel de 4 ani, plin de energie și curiozitate. Viața noastră, plină de bucurii simple, s-a schimbat brusc când Theoris, pe atunci doar un copilaș de un an și patru luni, a fost diagnosticată cu o formă rară și severă de cancer – leucemie limfoblastică acută de tip B.

foto povestea noastra asociatiatheoris