Îți mulțumim pentru că, într-o lume plină de alegeri,
  TU alegi să AJUȚI!

  Tip donație:

  Selectează perioada

  *Donația cu Cardul va fi procesată prin stripe.com, serviciu autorizat pentru a efectua tranzacții online în siguranță.

  **Donația lunară – Prin utilizarea acestui tip de donație, sunteţi de acord cu efectuarea automată a următoarelor donații. Intervalul dintre plăţi va fi de o lună de zile. Donațiile recurente se vor efectua pe durata de timp selectată de dumneavoastră. Puteţi renunţa în orice moment la procesarea automată a plăţilor recurente contactând Asociația Theoris la adresa office@asociatiatheoris.ro.

  *** Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii


  Haideți alături de Theoris pe drumul vindecării

  poza77

  Ne exprimăm profunda noastră recunoștință față de toți cei care ne-au fost și continuă să ne fie alături în această călătorie neașteptată… am întâlnit atâția oameni minunați pe această cale.

  CUM AJUTĂ DONAȚIA TA

  Sprijinul tău continuu transformă profund experiența copiilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave într-o călătorie spre speranță și recuperare. Prin donația ta lunară, devii o parte esențială a rețelei noastre de suport, ajutându-ne să oferim o șansă reală atât fetiței noastre Theoris, cât și celorlalți copii aflați în grija noastră. Alătură-te Asociației Theoris în această misiune nobilă și fii alături de eroii noștri mici în lupta lor pentru sănătate.

  Theoris, fetița noastră, încă nu vorbește, dar vă multumește și vă roagă din suflet să nu vă opriți din luptă, are nevoie de voi și de noi să fim uniți, să fim mai buni, mai înțelegători și mai aproape de ea!

  Misiunea Noastră

  Asociația Theoris își dedică eforturile pentru a ameliora durerea din viața copiilor afectați de leucemie și alte boli grave și a familiilor acestora. Inspirată din lupta fiicei noastre curajoase, Theoris, ne angajăm să sprijinim nu doar cazul nostru, ci și alte familii care se confruntă cu astfel de provocări. Trecând prin această situație, știm foarte bine ce simt părinții ai căror copii sunt încercați de boală, iar fiecare contribuție ne ajută să aducem speranță și zâmbete acolo unde domnește incertitudinea.

  Galeria Inimilor Mari

  (anonim)

  18.05.2024

  Ajutor trimis50 RON

  (anonim)

  18.05.2024

  Ajutor trimis20 RON

  (anonim)

  17.05.2024

  Ajutor trimis100 RON

  (anonim)

  16.05.2024

  Ajutor trimis30 EUR

  (anonim)

  16.05.2024

  Ajutor trimis30 RON

  (anonim)

  15.05.2024

  Ajutor trimis30 RON

  (anonim)

  14.05.2024

  Ajutor trimis50 RON

  (anonim)

  14.05.2024

  Ajutor trimis50 RON

  (anonim)

  14.05.2024

  Ajutor trimis10 EUR

  (anonim)

  13.05.2024

  Ajutor trimis10 EUR

  (anonim)

  13.05.2024

  Ajutor trimis30 RON

  Ghergari Diana

  09.05.2024

  Ajutor trimis30 RON

  Cine Suntem Noi?

  Noi suntem Costin și Simona, părinți devotați și luptători, din inima României. Suntem binecuvântați cu doi copii extraordinari: Theoris, o fetiță de 2 ani cu un zâmbet care luminează orice cameră, și Yustin, un băiețel de 4 ani, plin de energie și curiozitate. Viața noastră, plină de bucurii simple, s-a schimbat brusc când Theoris, pe atunci doar un copilaș de un an și patru luni, a fost diagnosticată cu o formă rară și severă de cancer – leucemie limfoblastică acută de tip B.

  foto povestea noastra asociatiatheoris
  Theoris Darya Ioana - Asociatia Theoris

  Pot anula donația recurentă?

  Da, poți opri donația recurentă (lunară) oricând îți dorești. Pentru a face acest lucru, te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail: office@asociatiatheoris.ro sau la numărul de telefon 0729 680 680.

  Pot modifica suma donației?

  Pentru a face acest lucru, te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail: office@asociatiatheoris.ro sau la numărul de telefon 0729 680 680.

  Cum selectez perioada donației lunare?

  Pentru a selecta perioada de timp în care vrei să donezi trebuie sa apeși pe butonul “LUNAR” din formularul de donație și o să îți apară o fereastră unde poți selecta perioada.

  Pe ce perioadă pot dona?

  Donațiile lunare pot fi pentru 6 luni, un an, doi ani sau chiar trei ani. Fiecare zi în plus de ajutor înseamnă un pas mai aproape spre vindecare și fericire pentru copiii care se luptă cu boli grave. Împreună, putem face diferența, construind un viitor mai bun, zi după zi, pentru eroii noștri curajoși.

  Cunosc și eu un caz, cum puteți ajuta?

  Dacă cunoașteți pe cineva afectat de leucemie, Asociația Theoris oferă suport și îndrumare pentru pacienți și familiile lor. Putem ajuta cu informații despre tratament, acces la resurse și sfaturi practice. De asemenea, oferim suport emoțional și conectăm familiile cu servicii și comunități de ajutor.