Povestea Noastră

Cine Suntem Noi?

Noi suntem Costin și Simona, părinți devotați și luptători, din inima României. Suntem binecuvântați cu doi copii extraordinari: Theoris, o fetiță de 2 ani cu un zâmbet care luminează orice cameră, și Yustin, un băiețel de 4 ani, plin de energie și curiozitate. Viața noastră, plină de bucurii simple, s-a schimbat brusc când Theoris, pe atunci doar un copilaș de un an și patru luni, a fost diagnosticată cu o formă rară și severă de cancer – leucemie limfoblastică acută de tip B.

foto povestea noastra asociatiatheoris
theoris darya spital

Lupta Noastră

Când am aflat de boala lui Theoris, lumea noastră s-a oprit în loc. Această luptă ne-a testat puterea, credința și speranța. Dar, în mijlocul disperării, am găsit o sursă de forță neașteptată – solidaritatea și sprijinul comunității. A fost momentul în care am decis să transformăm durerea noastră într-o scânteie de speranță pentru alții, fondând Asociația Theoris.

theoris darya spital

Misiunea Noastră

Asociația Theoris își dedică eforturile pentru a ameliora durerea din viața copiilor afectați de leucemie și alte boli grave și a familiilor acestora. Inspirată din lupta fiicei noastre curajoase, Theoris, ne angajăm să sprijinim nu doar cazul nostru, ci și alte familii care se confruntă cu astfel de provocări. Trecând prin această situație, știm foarte bine ce simt părinții ai căror copii sunt încercați de boală, iar fiecare contribuție ne ajută să aducem speranță și zâmbete acolo unde domnește incertitudinea.

Dumnezeu ajută prin oameni

În această călătorie tumultuoasă, am simțit mereu că nu suntem singuri. Credința noastră în Dumnezeu ne-a oferit un refugiu spiritual, o sursă de putere nemăsurată în fața adversităților. În cele mai întunecate momente, în special când Theoris a suferit o recidivă în timpul tratamentului deja extrem de agresiv, clasificat ca high risk, am resimțit prezența și îndrumarea divină. Dumnezeu ne-a trimis oameni remarcabili în calea noastră, adevărați îngeri pe pământ, care ne-au ghidat încă de la aflarea veștii că fiica noastră suferă de această boală grea, îndrumându-ne spre unul dintre cele mai bune spitale pentru tratarea acestei forme de cancer.

theoris darya asociatie foto rugaciuni

Doctorii ne-au oferit asistență medicală de excepție, având un rol crucial în tratamentul și recuperarea lui Theoris, în timp ce alți binevoitori ne-au întărit moral și spiritual. Ei ne-au stat alături, oferindu-ne atât suport financiar, cât și rugăciuni neîncetate, care ne-au adus alinare și speranță.

Acum, pe măsură ce Theoris trece prin procesul de recuperare după transplant, resimțim profund grija și protecția divină. Fiecare zi este o reamintire a credinței noastre neclintite iar cu ajutorul lui Dumnezeu, putem depăși orice obstacol. Suntem recunoscători pentru fiecare moment de calm, pentru fiecare zâmbet al copiilor noștri și pentru fiecare zi pe care o petrecem împreună, văzând acestea ca daruri ale credinței noastre neabătute.

 

Hai să facem o lume mai bună pentru copiii noștri

În fiecare zi, suntem martorii puterii incredibile a speranței și a compasiunii umane. Prin Asociația Theoris, ne-am propus să transformăm lupta noastră personală într-o sursă de inspirație și ajutor pentru alții. Ne dorim să facem lumea un loc mai bun pentru copiii noștri, un loc unde fiecare copil care se confruntă cu o boală gravă să poată avea acces la cele mai bune tratamente și la un mediu care să-i susțină în procesul de vindecare. Ne angajăm să lucrăm împreună pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor afectați de boli grave, să oferim sprijin emoțional familiilor lor și să luptăm pentru a crește gradul de conștientizare despre aceste condiții medicale. 

Împreună, putem contribui la schimbări semnificative și constructive, construind un viitor mai luminos și plin de speranță pentru toți copiii. Fiecare pas pe care îl facem în această direcție este un pas spre o lume mai bună, mai plină de iubire și îngrijire pentru cei mici.